Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Etwinning-newsletter-el- Μάρτιος 2016


Newsletter

Μάρτιος 2016
item1

Νέες eTwinning ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης

Το πρόγραμμα για τα Σεμινάρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης, τις Εκδηλώσεις Εκμάθησης και τα Διαδικτυακά Σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο έχει ενημερωθεί. Αυτή την άνοιξη θα δείτε 13 νέες Εκδηλώσεις Εκμάθησης, πέντε Διαδικτυακά Σεμινάρια, και τέσσερα Σεμινάρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης να διεξάγονται στα ιταλικά, τα σλοβάκικα, τα αγγλικά και τα πορτογαλικά.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2016: ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!


Οι νικητές του διαγωνισμού Βραβείων eTwinning 2016 μόλις ανακοινώθηκαν! Τα βραβευμένα έργα έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στα κύρια κριτήρια ποιότητας, όπως στην παιδαγωγική καινοτομία, τη συνεργασία και τη δημιουργική χρήση των ΤΠΕ. Οι νικητές επιλέχθηκαν από μια ευρωπαϊκή κριτική επιτροπή ανάμεσα σε πάνω από 202 υποβολές - Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη λίστα στην Πύλη του eTwinning.

Τί συμβαίνει στα σχολεία;

Έργο του μήνα
Μάθετε περισσότερα για τα έργα:
item1 The European world of aeronautics KA219
Το έργο αυτό έχει ως στόχο να διερευνήσει τις προόδους της αεροναυπηγικής στην Ευρώπη και να εξασφαλίσει την παρατήρηση, τη συλλογή στοιχείων και την επικοινωνία μεταξύ των μαθητών. Αυτό το έργο δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να βιώσουν κάποιες εφαρμογές των μαθηματικών, της φυσικής και των ΤΠΕ στην πραγματική ζωή. Το θέμα μας προτίθεται να ενθαρρύνει τους μαθητές να σκεφτούν πώς η αεροναυπηγική έχει σχεδιαστεί στην Ευρώπη, και να μάθουν για τις νέες εξελίξεις.

Ετικέτα Ποιότητας του Μήνα
Τι είναι Ετικέτα Ποιότητας;
item1 Τα κορίτσια και οι γυναίκες συγκεκριμένα βιώνουν τη βία στο σπίτι, στη δουλειά, στο δημόσιο και στο διαδίκτυο. Η σωματική, σεξουαλική και ψυχολογική βία είναι πολύ σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι καιρός να αναλάβουμε δράση εναντίον της!

Από την Πύλη του eTwinning

item1 Νέα διαθέσιμα πακέτα έργων!
Έχετε την έμπνευση για να ξεκινήσετε ένα νέο eTwinning έργο, αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Έξι νέα πακέτα έργων έχουν προστεθεί στην Πύλη του eTwinning. Η γκαλερί πακέτων έργων είναι ένα αποθετήριο π&

[Δεν έχει συμπεριληφθεί ολόκληρο το αρχικό μήνυμα.]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου