Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ευχές



Αγαπητές/ οί  συνάδελφοι,
Γνωρίζω πολύ καλά τον αγώνα που δίνετε  όλοι καθημερινά μέσα στις σχολικές μονάδες  για να ανταποκριθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο εκπαιδευτικό σας έργο.
Γνωρίζω πολύ καλά πως  κόντρα στις δύσκολες στιγμές που η χώρα μας περνάει  εσείς βρίσκετε τον τρόπο να ξεπερνάτε τις αντιξοότητες και από το τίποτα να φτιάχνετε κάτι  και από το κάτι  και το άχρηστο, το χρήσιμο και  το σπουδαίο παρέα με τους μικρούς σας καλλιτέχνες. Τα δύσκολα δεν σας πτοούν αλλά σας δυναμώνουν. Εσείς θέλετε ένα σχολείο όμορφο και πάντα βρίσκετε τον τρόπο να το φτιάξετε.
Και όπως, πολύ σοφά, ο σπουδαίος Νίκος  Καζαντζάκης  γράφει : « Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.», προσθέτοντας ότι : « ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά». Και καταλήγει :  « Δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει.».
Ειλικρινά αισθάνομαι τυχερή  που συνεργάζομαι μαζί σας και θα ήθελα έναν – έναν, μία - μία χωριστά,  αλλά και όλους μαζί, να σας εκφράσω  τα θερμά  μου συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου για όλα αυτά που προσφέρετε καθημερινά στην Περιφέρεια μας. Επειδή είμαι και αισθάνομαι μία από εσάς, μετέχω της ίδιας υπερηφάνειας για το έργο που επιτελείται.
            Εύχομαι ολόψυχα  σε εσάς και τις οικογένειές σας,
 
ΚΑΛΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ -  ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ - ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΣ  ΔΙΑΚΟΠΕΣ
                
                                   Με ιδιαίτερη εκτίμηση  
                  Η Σχολική Σύμβουλος 4ης Περιφέρειας Π.Α
Μαρία Κουτή
                               
     
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου