Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ FREΙNET- Υπηρεσιακό σημείωμα - Ενημέρωση

Αγαπητές/οι συνάδελφοι ,

σας προωθούμε μήνυμα  σχετικά με ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ CELESTIN FREINET ( ΦΡΕΝΕ) και
 σας γνωστοποιούμε ότι το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και η Παιδαγωγική ομάδα «Το Σκασιαρχείο. Πειραματικοί ψηλαφισμοί για ένα σχολείο της Κοινότητας» συνδιοργανώνουν τριήμερο αφιέρωμα στον μεγάλο μεταρρυθμιστή της Εκπαίδευσης Celestin Freinet. Το αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί από 1-3 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, στο αμφιθέατρο Theo Agelopoulos, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (Σίνα 31) Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης όλων των ειδικοτήτων. Για περισσότερες πληροφορίες σας αποστέλλεται το πρόγραμμα του αφιερώματος με τη σχετική φόρμα συμμετοχής.
Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλη του δικτύου για τον  Celestin Freinet. μπορείτε   να λάβετε μέρος  και να ενημερωθείτε. 

για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:



                    Υπηρεσιακό σημείωμα - Ενημέρωση
Με την ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί επιμορφωτική ημερίδα για τους /τις νηπιαγωγούς των Περιφερειών ευθύνης μου ( 4ης και 57ης) για την Τετάρτη 14-12-2016 στο Ίδρυμα Ευγενίδου με  σχετικό θέμα:«Δουλεύοντας για ένα Σχολείο: Ελεύθερο, Ανοιχτό και Συνεργατικό. -Αξιοποιώντας τις   Παιδαγωγικές  αρχές και τις τεχνικές  του Freinet  στο δημόσιο σχολείο».
Θα σας αποσταλεί η πρόσκληση και το πρόγραμμα της Ημερίδας.


Η Σχολική Σύμβουλος 

Μαρία Κουτή






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου